Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Könyvajánló: Egy hét a városban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. december 09.
ImageEGY HÉT A VÁROSBAN címmel jelent meg az Alexandra Kiadó gondozásában az Egy nap a városban blog szerzőpárosának különleges városkalauza, melyben Magyarósi Csaba és Szűcs Ádám végre könyvben is bemutatja, miért szeressük Budapestet.
Tovább...
 
Anna Lyndsey: Lány a sötétben Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. december 09.
Könyvajánló: Anna normális életet élt: az ambiciózus brit lány keményen dolgozott köztisztviselőként, épp lakást vásárolt és szerelembe esett, amikor is nyomasztó tüneteket kezdett észlelni magán. Ahányszor csak bekapcsolta a komputerét, az arca égni kezdett, idővel pedig már semmilyen mesterséges fényt nem viselt el a szervezete.
Tovább...
 
Szerdáig lehet szavazni a Fehérvár Hangja közönségdíjasára Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. december 09.
ImageDecember 9-ig, szerda éjfélig lehet szavazni a Fehérvár Hangja döntőseire, hogy ki kapja a közönségdíjat. Egy felhasználó összesen három szavazatot adhat le. A szavazás eredményét pedig csak a döntő végén közlik, ahol a közönségdíjat át is adják a legtöbb voksot szerző énekesnek. A döntősök kisfilmjei is megnézhetők a tehetségkutató honlapján, ami segíthet a versenyzők jobb megismerésében.
Tovább...
 
Helyjegyes rendszer és online foglalás a Barátság moziban Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2015. december 08.
ImageA korábbi szabad foglalás helyett helyjegyes rendszert vezettek be a székesfehérvári Barátság moziban. Az értékesítés megkönnyítése érdekében, a személyes jegyvásárlás mellett elindult az online foglalás is.
Tovább...
 
A látható zene Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2015. december 08.
ImageKülönleges élményben lehetett része azoknak a fiataloknak, akik részt vettek az Alba Regia Szimfonikus Zenekar „Új a PartiTúra” elnevezésű hangversenysorozat második előadásán a Vörösmarty Színházban. „A látható zene” koncerten Vivaldi: Négy évszak című műve csendült fel Trejer István hegedűművész szólójátékával és kisfilmjeinek kíséretében.
Tovább...
 
Fábián Janka - Búzavirág Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. december 08.
ImageKönyajánló: Fábián Janka - Búzavirág : "Ha valakit az életednél is jobban szeretsz, akkor kiszolgáltatod magadat a legnagyobb fájdalomnak."
Tovább...
 
Vass Virág: Szoknya-blues Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. december 07.
Könyvajánló: Vass Virág, legutóbbi sikerkönyvei a Sohanő és Sohaférfi után új műfajt hódít meg. A Szoknya-blues az eddigi legfordulatosabb és legmeglepőbb regénye.
Tovább...
 
Karácsonyi gálaműsor a szépkorúaknak Nyomtatás E-mail
Írta: Simon Rita   
2015. december 04.
ImageFennállása óta harmadik alkalommal szervez gálaműsort a szépkorúaknak az Alba Pont LISZI. A Nem csak a 20 éveseké a világ című rendezvényre 2015. december 5-én kerül sor a Fehérvári Civil Központ színháztermében. A zenés-táncos program résztvevőit Vargha Tamás, Székesfehérvár országgyűlési képviselője köszönti majd.
Tovább...
 
J. R. Ward: A bourbon királyai Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. december 03.
Könyvajánló: J. R. Ward - A bourbon királyai
Tovább...
 
Ranjeet Singh Dhillon: Élettitkok Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. december 02.
Könyvajánló: Ranjeet Singh Dhillon - Élettitkok
Tovább...
 
Teljes lélekkel-képekkel Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2015. december 01.
Az Aranybulla Könyvtár Alapítvány olvasótermében nyílt meg a "Teljes lélekkel - képekkel" című tárlat, amelyen a Frim Jakab Képességfejlesztő Szakosított Otthon fiataljainak alkotásai láthatók. A kiállításon, amely január 8-ig látható, szőttesek, agyag-technikával készült tárgyak sorakoznak és számos kreatív ötlettel idézik meg az adventi időszakot a szakosított otthon fiataljai.
Tovább...
 
<< Első < Előző 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3609 - 3619 / 6188